Groene Spijker airco

Wat doen we?

Groene Spijker badkamers toilet

Wat doen we?

Groene Spijker deuren, ramen en kozijnen

Wat doen we?

Groene Spijker installatietechniek

Wat doen we?

Groene Spijker keukens

Wat doen we?

Groene Spijker onderhoud

Wat doen we?

Groene Spijker renovatie

Wat doen we?

Werkzaamheden

Renovatie

Is uw woning aan een opknapbeurt toe? Groene Spijker renoveert uw woning desgewenst van kelder tot nok. Van een nieuwe kraan in de badkamer tot het repareren van elektra, van een keukenrenovatie tot een nieuwe dakkapel. Wij nemen u de klus van begin tot eind uit handen, zodat u er geen omkijken meer naar hebt. Daarnaast beschikken wij over een groot netwerk van collega vakmensen waarbij wij de regie houden. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en hebt u slechts één contactpersoon. Wel zo prettig.

Installatietechniek

Wilt u een nieuwe kraan? Of heeft u lekkage aan uw waterleiding of gasleiding? Heeft u een nieuwe verwarmingsketel nodig? Of is de afvoer verstopt? Groene Spijker regelt de installatie of reparatie. Samen met ons netwerk van ervaren installateurs zorgen wij dat u er weer warmpjes en droog bij zit. Wij geven ook advies over de vervanging van uw ketel en energiezuinige alternatieven.

Deuren, ramen, kozijnen

Kozijnen, ramen en deuren moeten jarenlang meegaan en het liefst zo min mogelijk onderhoud vergen. Groene Spijker heeft alles in huis om u een kozijn, raam, dakkapel of deur te adviseren waar u lang plezier van heeft. Hout of kunststof, isolerend glas in combinatie met duurzaamheid? Wij verzorgen het graag voor u: onderhoud, restauratie, renovatie, verbouw en aanbouw.

Airco

U heeft het vast gemerkt; de zomers worden alleen maar warmer. Daarom laten steeds meer mensen een airconditioning plaatsen, omdat ze in de warme maanden een aangename temperatuur willen? Groene Spijker adviseert u voor de ideale oplossing. Er is een ruime keuze, zoals een vaste airco in de vorm van een plafond- of wandmodel of een mobiele airco. En uiteraard zorgen wij ook voor de installatie zodat u een comfortabele zomer krijgt.

Onderhoud

Huizenbezitters en verhuurders van woningen kunnen bij Groene Spijker terecht voor het onderhoud van hun pand. We stellen graag samen met u een meerjarenonderhoudsplan op om uw woning tiptop in orde te houden. Maar uiteraard kunt u ook voor losse klussen bij ons terecht. Een muur pleisteren, een zwanenhals vernieuwen, een kozijn vervangen. Groene Spijker regelt het voor u.

Badkamers/toilet

Wilt u uw badkamer of toilet aanpassen of volledig vernieuwen? Groene Spijker regelt dat voor u. Wij verzorgen het aanleggen of verplaatsen van leidingen en de afvoer. Wij plaatsen nieuw sanitair en meubilair. En uiteraard zorgen wij tevens voor het tegelwerk. En als er iets gerepareerd moet worden in uw huidige badkamer of toilet regelen wij dat ook voor u.

Keukens

U wilt een nieuwe keuken of uw huidige keuken renoveren. Groene Spijker adviseert u graag. Zijn de technische installaties en het leidingwerk nog in orde? Is er genoeg vermogen, of moeten er extra groepen worden aangelegd? Wilt u ook een nieuwe keuken en tegelwerk? Wij bespreken graag uw wensen. Wij zorgen dat alles op orde is wanneer uw droomkeuken wordt geplaatst. En we plaatsen de keuken trouwens ook graag zelf voor u.

Contact

Groene Spijker
Frida Heilstraat 2
6836 WG Arnhem

 

Realisatie: Krabo Websites & Hosting