Ons team

Camiel Schuiling Groene Spijker

Camiel Schuiling

Na een carrière van bijna 20 jaar in de kachelbranche, de scheepsbouw en als monteur ben ik me enkele jaren geleden gaan richten op mutatie-onderhoud en verbouwingen. Daar heb ik Nils ontmoet en ben ik bij hem aan de slag gegaan. Dat beviel zo goed dat we hebben besloten om samen te gaan werken en verder te gaan met Groene Spijker. Samen met Boyd ga ik nu op pad om al het vakwerk voor de klant perfect te verzorgen.

Boyd Bourgonjen

Samen met Camiel ben ik dagelijks op pad om mensen met een goed gevoel achter te laten. Want klanttevredenheid staat bij Groene Spijker hoog in het vaandel, wij zijn pas écht tevreden als de klant dat is. Met een lach op ons gezicht zorgen wij ervoor dat uw wensen zo nauwkeurig mogelijk worden vervuld. Ik ben van alle markten thuis, maar ook een vakman is nooit uitgeleerd. Daarom volg ik in deeltijd diverse vakopleidingen. En Camiel spijkert mij ook voortdurend bij.

Nils Karssens Groene Spijker

Nils Karssens

Camiel en Boyd zijn de ervaren vakmannen van Groene Spijker. Zelf heb ik jarenlange ervaring in het managen van een bedrijf en in de commercie. Hier ga ik mij bij Groene Spijker dan ook helemaal op richten. Zodat Camiel en Boyd zich 100% kunnen richten op waar zij goed in zijn. En u als klant er op kunt vertrouwen dat alles op de achtergrond ook goed geregeld is.

Esther van den Broek Groene Spijker

Esther van den Broek

Samen met Nils sta ik aan de wieg van Groene Spijker. Met onze jarenlange ervaring weten wij wat de klant belangrijk vindt. Bij ons is afspraak dan ook afspraak en wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij Groene Spijker ben ik voornamelijk verantwoordelijk voor de gehele administratie en de commerciële binnendienst.

Contact

Groene Spijker
Frida Heilstraat 2
6836 WG Arnhem

 

Realisatie: Krabo Websites & Hosting