In zee met Groene Spijker - teamwork

Teamwork

In zee met Groene Spijker - voor wie

In zee met Groene Spijker

In zee met Groene Spijker - wat wij doen

Wat doen wij en voor wie

Teamwork

Teamwork, een strakke planning en een uitstekende service. Daarop kunt u bouwen bij Groene Spijker. Bij ons doet elke vakman datgene waar hij goed in is. Onze rechterhanden geven advies en gaan vervolgens aan de slag. De administratie en planning wordt goed geregeld door de mensen achter de schermen. Samen met de professionals in ons netwerk zijn wij van alle markten thuis.

Groene Spijker weet wat u belangrijk vindt. Duidelijke afspraken waar u op kunt rekenen. Wij maken samen met u een strakke planning waar u werkelijk van op aan kunt. Gedurende de opdracht heeft u met één contactpersoon te maken. En een klus is voor ons pas 100% klaar als u volledig tevreden bent.

Reparaties, mutatie- en planmatig onderhoud

Groene Spijker is er voor particulieren die een klus of reparatie in en aan de woning willen laten uitvoeren. Maar ook eigenaren van vastgoed zijn bij ons aan het goede adres. Wij verrichten mutatieonderhoud als er een nieuwe huurder in de woning of appartement komt. Ook kunt u als particulier of vastgoedeigenaar bij ons terecht voor planmatig onderhoud aan uw woning of project.

Waarom in zee met Groene Spijker?

  • Samen met ons netwerk van specialisten zijn wij van alle markten thuis.
  • Strakke planning. Wij maken samen met u duidelijke afspraken waar u op kunt rekenen.
  • Een klus is pas klaar als u volledig tevreden bent.
  • Goed advies. Wij denken met u mee over de beste oplossing.
  • Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring.
  • Neem contact op en laat u verrassen.

Wat doen wij en voor wie

Of het nu gaat om behangen, klein timmerwerk, kozijnen schilderen, een badkamer renoveren, een nieuwe keuken plaatsen, een dakkapel aanbrengen, schilderwerk, of een airco aanleggen. Het maakt niet uit. Voor al uw klussen in en om het huis of pand kunt u bij ons terecht.

Groene Spijker is er voor particulieren die een klus in of aan de woning willen laten uitvoeren. Maar ook eigenaren van vastgoed zijn bij ons aan het goede adres. Wij verrichten mutatieonderhoud als er een nieuwe huurder in de woning of appartement komt. Ook kunt u als particulier of vastgoedeigenaar bij ons terecht voor planmatig onderhoud aan uw woning of project.

Contact

Groene Spijker
Frida Heilstraat 2
6836 WG Arnhem

 

Realisatie: Krabo Websites & Hosting